8 oktober 2013. Het samenwerkingsverband van 24 kamer- en tuinplanten en snijbloemenkwekers: Paletti Growers gaat met FloraXchange werken om aanbod op een gemakkelijke manier binnen te halen en te verspreiden. Paletti Growers was al een geruime tijd op zoek naar een virtuele marktplaats waar klantspecifieke aanbiedingen gemaakt kunnen worden.

Geert Kuijpers van Paletti Growers is erg blij met het systeem. ‘Met FloraXchange kunnen we op een laagdrempelige maar praktische manier ons aanbod verspreiden. Het systeem is erg toegankelijk, FloraXchange communiceert namelijk met alle aanbodssystemen die er zijn. Deze toegankelijkheid biedt veel flexibiliteit voor de kweker. Ook de open en creatieve houding van FloraXchange heeft ervoor gezorgd dat we voor dit communicatieplatform hebben gekozen’.

Samenwerking Paletti Growers en FloraXchange
In de praktijk betekent de samenwerking tussen Paletti Growers  en FloraXchange dat ze samen gaan kijken hoe ze FloraXchange verder kunnen ontwikkelen. Het systeem wordt daardoor steeds beter waardoor Paletti Growers meer voordelen van het systeem zal hebben.

FloraXchange
FloraXchange is een online communicatieplatform dat kwekers ondersteunt in het verspreiden van het specifieke aanbod. Kwekers houden op FloraXchange hun assortiment bij en van daaruit wordt het aanbod kenbaar gemaakt aan de kopers waarmee hij is gekoppeld. De koper wordt zo continu op de hoogte gehouden van de catalogus en aanbodsgerelateerde zaken van de kweker. Meer informatie over FloraXchange vindt u op: www.floraxchange.nl