FloraXchange heeft ten doel om de communicatie tussen mensen en systemen te verbeteren. Wij zijn van mening dat we met behulp van ICT en frisse ideeën uw producten beter en efficienter in beeld kunnen krijgen bij de uiteindelijke klant. Vanuit deze doelstelling is een nieuwe module ontstaan die we ‘de aanvraag’ hebben genoemd.

Met behulp van de aanvraag kan een koper op efficiënte wijze een vraag uitzetten onder zijn volgers. Het gaat hier meestal om het invullen van een termijnactie. Deze nieuwe module maakt het voor een koper eenvoudig om een aanvraag (die normaal via de mail zou gaan) te verspreiden, de antwoorden gebundeld te verzamelen en hier vervolgens offertes uit te maken die een koper vervolgens eenvoudig naar zijn klanten kan sturen. Voor een kweker is ‘de Aanvraag’ een goede tool om inzicht te krijgen in de lopende aanvragen en om snel een passende aanbieding te maken.

De aanvraag in 5 stappen:

1. De koper maakt een nieuwe aanvraag aan en probeert zo gericht mogelijk zijn aanvraag te specificeren.

2. De kweker wordt via de statusmail en de tijdlijn op de hoogte gebracht van de aanvraag.

3. De kweker kan snel aanbieden op de aanvraag (FloraXchange helpt met het uitfilteren van de juiste artikelen op basis van de specificaties)

4. De koper kan gedurende de inschrijftermijn de gemaakte aanbiedingen volgen en snel zien welk percentage de aanbieding heeft ingevuld.

5. De koper kan op FloraXchange snel offertes maken op basis van de ingestuurde aanbiedingen.

De aanvraag gaan we momenteel testen als een pilot met een beperkt aantal kopers. Hij zal hier en daar nog gefinetuned worden. Heeft u vragen, problemen of juist hele mooie verhalen dan horen we dat natuurlijk graag!

commentAdd32 Reageer direct!