12 maart 2015. Javadoplant werkt sinds eind vorige week met FloraXchange om het aanbod van kwekers binnen te halen. Vooral de mogelijkheid om binnen FloraXchange met termijnprijzen te werken is door Javadoplant met open armen ontvangen. Mede daardoor, en omdat ze op een makkelijke manier actueel aanbod kunnen verspreiden onder hun klanten, is er besloten om een abonnement te nemen op het communicatieplatform FloraXchange.

Tim Hoeksema van Javadoplant is erg blij met deze stap. ‘’Via FloraXchange kunnen we op een eenvoudige manier ons actuele aanbod bijhouden en onze leveranciers op een andere manier benaderen, omdat we met FloraXchange met toekomstig aanbod kunnen gaan werken. Ook het feit dat er bij FloraXchange erg snel gehandeld wordt, is een van de redenen dat we voor FloraXchange hebben gekozen’’.  

Samenwerking Javadoplant en FloraXchange
In de praktijk betekent de samenwerking tussen Javadoplant en FloraXchange dat er gezamenlijk meer ontwikkeld zal worden aan FloraXchange. Het systeem wordt daardoor steeds beter waardoor Javadoplant meer voordelen van het systeem zal hebben.

FloraXchange
FloraXchange is een online communicatieplatform dat kwekers ondersteunt in het verspreiden van het aanbod. Kwekers houden op FloraXchange hun assortiment bij en van daaruit wordt het aanbod kenbaar gemaakt aan de kopers waarmee hij is gekoppeld. De koper wordt zo continu op de hoogte gehouden van de catalogus en aanbodsgerelateerde zaken van de kweker. Meer informatie over FloraXchange vindt u op? deze website?.

Als u vragen heeft over FloraXchange kunt u het beste contact opnemen met Jan van der Lans via jan@floraxchange.nl of via 0174-725490.