Stickeren via FloraXchange

Een van de grote voordelen om een transactie via FloraXchange te laten verlopen is dat het nu ook mogelijk is om stickerinformatie toe te voegen aan een order. De exporteur kan zelf een sticker ontwerpen bij het plaatsen van een transactie. Vervolgens kan je als kweker zelf de sticker uitprinten.

Om te zorgen dat exporteurs weten dat je de mogelijkheid hebt om te stickeren is het slim om dit aan te geven in FloraXchange. Dit kan je aangeven via deze pagina.  

Hoe kan ik stickers afdrukken?

Als een exporteur stickers heeft toegevoegd aan zijn bestelling is er een PDF bestand toegevoegd aan het bericht. Het PDF bestand bevat de sticker die geprint kan worden.

Wat krijg ik betaald voor het stickeren?

Je kan zelf aangeven wat de kosten zijn voor het stickeren van de artikelen. Je kan de kosten invullen als je naar deze pagina gaat. Vervolgens klik je bij de desbetreffende exporteur op het tandwieltje (rechtsbovenin) en kan je aangeven wat de kosten zijn per potsticker en wat de kosten zijn per fuststicker.

Welke stickerformaten moet ik hebben?

Je bent niet verplicht om alle stickerformaten te kunnen printen. Op deze pagina kan je zelf aangeven welke stickerformaten je op voorraad hebt.

Merel Prins

Geschreven door Merel Prins

Merel verzorgt de marketing en communicatie rondom FloraXchange en zorgt ervoor dat de gebruikers op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Deze pagina is di 12 januari om 15:21 voor het laatst gewijzigd